Truineer Nieuws melden?

Weekend van de Klant

Kom op 2 en 3 oktober naar Sint-Truiden en geniet van het weekend van de klant bij de lokale handelaars. Sfeervolle muziek dit Weekend van de Klant met de Truiense Luka La Menzo! En gezellig shoppen mét leuke attenties bij onze lokale handelaars.

 

Ondernemend Sint-Truiden

“Weekend van de Klant, dat is een feestelijk winkelweekend in heel België op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021. Natuurlijk kan Sint-Truiden hierin niet ontbreken en willen we onze klanten uitdrukkelijk bedanken om steeds lokaal te kopen bij ondernemers van hier. Samen met Shop & The City kijken we er naar uit om een massa kooplustigen op de been te brengen. We maken er een mooi en feestelijk weekend van”, aldus Werner Berebroucxk, voorzitter UNIZO Sint-Truiden.

“Graag ondersteunen we dit jaarlijkse event van Unizo Sint-Truiden. We hebben namelijk allen hetzelfde doel; het ondernemen in Sint-Truiden verder aanmoedigen en ervoor zorgen dat de beleving & shopping in deze stad optimaal benut worden. We zijn daarom uitermate blij met deze samenwerking zodat we dit event maximaal kunnen uitdragen. Zo krijgt elke shopper van ons een leuke, nuttige attentie en zorgen we voor muziek in de winkelstraten”, concludeert Shop & The City Sint-Truiden.

Quartz Festival

Wie op zaterdagavond klaar is met shoppen kan in elk geval nog in de Academiezaal terecht om er een klassiek concert mee te pikken! Tijdens het Quartz Festival haalt CC de Bogaard samen met partner B-Classic absolute wereldtop naar Sint-Truiden, dit zorgt voor een unieke beleving voor de toeschouwers. Op zondag trekken ze de stad in en is iedereen vanaf 13u welkom voor een concertje op de abdijtoren of in een roze Hummer Limousine!