Truineer Nieuws melden?

Vandaag op tv: ‘Duivelsweg’ met Lon Polleunis

DUIVELSWEG Aflevering 3 –  vrijdag 24 september 2021 om 22u15 op Play Sports Open gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11. Met Nico Dewalque, Maurice Martens en, jawel, onze intussen ereburger Odilon Polleunis, zeg maar Lon.

Mei 1970. Voor het eerst in 16 jaar mag België deelnemen aan een Wereldbeker.

Nog nooit zijn onze mannen zo lang van huis weg geweest. Om te wennen aan de grote hoogte vertrekken de Rode Duivels al drie weken voor hun eerste wedstrijd naar Mexico. Drie lange weken mogen geen inspanningen geleverd worden, zelfs geen baantjes trekken in het zwembad. Nog voor de eerste wedstrijd gespeeld is, slaat de verveling en heimwee al toe. De ploeg van bondscoach Raymond Goethals zal de groepsfase niet overleven. ´Een mooi avontuur, maar we waren er totaal niet klaar voor´, is de teneur in deze nieuwe aflevering van Duivelsweg.