Truineer Nieuws melden?

Topmatchen voor Velm VV en Zepperen-Brustem

Toppers in Velm en Zepperen-Brustem dit weekend, een staartduelom de knikkers in Aalst. Hier het programma van de Truiense clubs die aantreden in de provinciale reeksen van ons voetbal

Zaterdag 19.30 uur

  • Sporting Aalst – WS Linkhout: Aalst heeft met 0 punten de rode lantaarn stevig in zijn bezit, maar kan mits winst wel Linkhout bijbenen, een club die ook is blijven steken op drie punten.
  • Velm VV-Herk sport: duel tussen de fiere leider in derde provinciale en de derde in de stand. Velm VV is de enige ploeg die samen met Zwaluw Vechmaal nog het maximum van de punten heeft. Herk Sport volgt op twee punten en bezet samen met Gestel een gedeelde derde plaats.

Zondag 15 uur

Zepperen-Brustem- Schoonbeek-Beverst: een duel tussen twee fusieploegen maar ook tussen de nummer 2 en de nummer 1 in eerste provinciale. En toch zegt die stand niet alles. Want na amper drie matchen is het verschil tussen beiden toch al vier punten. Zepperen-Brustem kan dus maar best winnen om de kloof niet te groot te laten worden.