Tegen Beerschot, maar ook tegen Maes

Beerschot. Dat is de tegenstander van STVV maandag. Een geladen duel, temeer omdat het ook tegen Peter Maes gaat, de coach die Stayen in ‘duistere’ omstandigheden verliet. Intussen verheugt Hollerbach zich over de verruiming en versterking van zijn kern. Een aantkl spelers staat nog meer op scherp en willen hun vorige coach een poepje laten ruiken, zoals ze dat over de grens plegen te zeggen.

Hollerbach, die bij het begin van het seizoen kloeg over de zeer kleine kern, steekt niet onder stoelen of banken dat hij intussen tevreden is met het huiswerk van de vertegenwoordigers van DMM. Zeker ook dankzij de drie late geschenken. Dat Suzuki bleef, ervaart hij als een onverwachte meevaller. De Duitsers Leistner en Bauer kent hij als zijn broekzak en beschouwt hij als waardevolle jongens die hij op meerdere plaatsen kan inzetten en die de concurrentie binnen de groep versterken.

Intussen haalde Hollerbach met STVV in moeilijke omstandigheden toch zeven punten. Geen buit om victorie te klaren, maar ook niet om in een hoek te zitten kniezen. Want pas nu kan hij met zijn kern vol aan de slag. Niet alleen dankzij de aanwinsten, ook dankzij jongens die bij het begin van het seizoen niet fit waren maar intussen weer inzetbaar zijn. Keuzemogelijkheden te over nu. Een kern voor de match tegen Beerschot gaf de Duitser nog niet vrij, omwille van morgen nog een training af te werken en dus te vroeg. Maar de namen zal hij zeker al in zijn hoofd hebben. Benieuwd hoe hij zijn ploeg zal zetten.