Truineer Nieuws melden?

STVV Youth zet (meer dan) voet naast zo geprezen Genk

Extra hooggespannen verwachtingen gisteren voor de altijd beladen derby’s tegen Genk. Dat onze jongens in vorm zijn, bleek reeds uit de vorige matchen. Dit weekend vroeg om bevestiging. En die kregen we ook: de U13 en U14 hielden de 3 punten in Sint-Truiden, de U15 en U16 speelden gelijk op bezoek bij de mijnploeg. Enkel de U18 moesten op Stayen de duimen leggen tegen de Limburgse buren. Hier de uitslagen.

© STVV youth

U13 – STVV-Genk     1-0
U14 – STVV-Genk     4-2
U15 – Genk–STVV    0-0
U16 – Genk-STVV     2-2
U18 – STVV- Genk    0-2

Erwin Morren: STVV Youth communucatiecel: “Onze jongens hebben zich gisteren als een duivel in een wijwatervat gekeerd tegen de buren uit Genk, zodat we achteraf konden terugblikken op een positieve balans.  Het lijkt erop dat we het gat met de concurrentie steeds meer dichtrijden, dankzij een sterke sportieve staf geruggesteund door een scoutingcel met een klare kijk op onze spelersnoden. Een tevreden gevoel houden we over aan deze speeldag, maar we zijn vooral trots op de prestatie en de grinta die onze jongens toonden. Beloond voor het harde werken in de voorbereiding!!! “