STVV: vandaag eerste open training sedert lang

Vandaag ussen 15.30 en 17 uur kunnen de supporters van STVV voor het eerst sedert de pademie naar een training van hun team. Het is wel de enige open training deze week. Een unieke gelegenheid om ze aan te moedigen voor de clash tegen Genk. Misschien levert het weer mooie beelden op.

Mededeling STVV

Fans kwamen langs het trainingscomplex en keken naar een deel van de trainingen. Door de pandemie hebben we helaas de deuren moeten sluiten voor het publiek om besmettingen te voorkomen en de spelersgroep te beschermen. Nu de meeste spelers, stafleden en vooral de meeste fans gevaccineerd zijn, hebben we besloten om de trainingen geleidelijk weer open te stellen voor het publiek. In de aanloop naar de wedstrijd tegen Genk zullen de spelers alle steun van hun geliefde fans nodig hebben! Dus, de training van morgen (woensdag 15 september) zal open zijn voor het publiek. Kom een kijkje nemen en supporter mee van 15.30 tot 17.00 in de Sint-Jansstraat, 5 – 3800 Sint-Truiden.

Sociale afstand en handen desinfecteren is nog steeds verplicht. Ook wordt het dragen van een mondmasker sterk aangeraden. Het aantal toegelaten fans in het complex is beperkt, dus we behouden ons het recht voor om fans te weigeren aan de ingang als het vol is (first in, first served).

Foto’s met de spelers en handtekeningen zijn nog niet toegestaan, dus vraag er aub niet naar bij de spelers.

Op dit moment gaat enkel deze training voor het publiek geopend worden. De andere trainingen van de week vinden plaats achter gesloten deuren.