Truineer Nieuws melden?

STVV nu thuis tegen Oostende en Anderlecht

STVV staat na 9 matchen mooi (gedeeld) 8ste in de stand van de Jupiler Pro League. Er wachten nu twee thuisduels die richtingevend kunnen/zullen zijn. Kan STVV verder naar boven kijken? Of wordt het eerder middenmoot vasthouden? Zaterdag om 18.30 uur wacht Oostende. Na de interlandbreak, zondag 17.10, om 13.30 uur, wacht RSCA. Duels om naar uit te kijken.

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, een sport spelen en , met de tekst Ranking Jupiler Pro League Club Brugge NIBET 10 KAS Eupen KV Oostende KAS 11 KRC Genk Standard de Liège 17 4 12 Royal Antwerp FC Sporting Charleroi 17 13 Royale Union St.- .-Gilloise KAA Gent 6 16 14 RSC Anderlecht RFCSeraing KV Kortrijk SV Zulte Waregem 16 STVV Cercle Brugge 17 KV Mechelen oH Leuven 13 18 Beerschot V.A. 77 Jupiler Pro League

Pancarte Jupiler Pro League