STVV en Hollerbach weerleggen gerucht

Het moet een primeur zijn dat STVV een gerucht weerlegt… Toch doet de club dat nu met een statement. Er is niks van aan dat Hollerbach wil of wilde opstappen. Club en coach geven uitleg. Lees maar.

© Rohnny Vandersmissen

Integrale tekst zonder aanpassingen

 

EEN VERKLARING OVER NIEUWE GERUCHTEN

Normaal gesproken reageren wij niet op speculaties in de pers, maar er doet een gerucht de ronde waar wij graag op in willen gaan. Wij willen onze fans, supporters, sponsors en iedereen die betrokken is bij STVV verzekeren dat onze coach Bernd Hollerbach geen plannen heeft om STVV te verlaten of zijn ontslag heeft ingediend na het sluiten van de transferperiode op woensdag.

 

Het bestuur en de trainer hebben wederzijds respect voor elkaar en hebben beiden vertrouwen in onze samengestelde groep om onze doelstelling te realiseren. Deze aantijgingen zijn vals en iedereen die dergelijke verontrustende roddels op sociale media of anderszins propageert, moet zich schamen.

” Wij, Bernd en het bestuur zijn tevreden met de groep spelers die we hebben en op zoek naar mogelijke versterkingen om onze selectie te versterken. Ik wil jullie geruststellen dat wat de pers ook zegt wij altijd de verzoeken van de coach respecteren en samen de oplossing vinden. ” aldus sportief directeur Andre Pinto.
De coach Bernd Hollerbach heeft gezegd: “ Ik ben de hoofdtrainer van Kanaries, dat was ik gisteren, dat ben ik vandaag, Ondanks de onware berichten die woensdag opdoken dat ik ontslag had genomen bij STVV, vond ik het belangrijk om alle STVV fans te laten weten dat ik blijf en me volledig inzet om zo hard mogelijk te werken voor de geweldige fans van STVV om in de juiste richting vooruit te gaan.”