Truineer Nieuws melden?

Roxy start seizoen 11 met een comedy thriller

Na enkele vreemde maanden en vele regels mag de cultuursector weer voluit gaan!  En dat doen ze dan ook in het gezellige ‘Theater De Roxy’ in St-Truiden.  Van 24 september tot 16 oktober kan u gaan kijken naar ‘Met pensioen? Niet te doen!’ de succeskomedie van Ruud De Ridder.

Na enkele vreemde maanden en vele regels mag de cultuursector weer voluit gaan!  En dat doen ze dan ook in het gezellige ‘Theater De Roxy’ in St-Truiden.  Van 24 september tot 16 oktober kan u gaan kijken naar ‘Met pensioen? Niet te doen!’ de succeskomedie van Ruud De Ridder.

Gunter Reniers van De Roxy: ”De voorbije 17 maanden mochten we maar met mondjesmaat spelen.  De honger is dus groot, zowel bij het publiek als bij onze acteurs.  We starten met een komedie in het truiens dialect.  We maken elk jaar één dialectproductie en dat wordt enorm gewaardeerd door het publiek, zelfs door de mensen die niet van St-Truiden zijn.  Die vinden het fijn om de limburgse klanken te horen en kunnen toch wel 98% van de voorstelling verstaan.  Zo moeilijk is ons dialect nu ook weer niet… (lacht).”

Vanaf 12 november zijn enkele soapgezichten de ster in ‘Eén is geen!’ de nieuwe comedy van Yves Caspar.  “Katrien De Becker en Tine Priem – Tania en Tamara uit ‘Thuis’ – nemen grote rollen voor hun rekening en showbizzgezicht Els Tibau maakt haar theaterdebuut in De Roxy.  We startten al met de voorbereidingen en die zijn heel veelbelovend!” zegt auteur Yves Caspar.

De rest van het seizoen kan u zelf ontdekken op de handige website www.deroxy.be en dat is ook de plaats waar u tickets kan bestellen voor alle stukken!  Heel speciaal is dat Gunter en Yves voor ‘Brasschaatse Huisvrouwen’ hollywoodster Ronn Moss naar St-Truiden halen.  (Ridge uit ‘Mooi en Medogenloos’) op 12 en 13 april 2022!

Maar eerst dus ‘Met pensioen? Niet te doen!’ met Romain Bamps, Gunter Reniers, Liesbeth Eyben, Lieve Weyens en Yves Caspar vanaf 24 september