Nieuwe plannen voor Campus Asster Ziekerenweg

De Asster Campus Stad op de Ziekerenweg zal er binnenkort wat anders uitzien!  De historische kapel en klooster worden gerestaureerd en geïntegreerd in een nieuw gebouw van maar liefst 7 verdiepingen, met 110 nieuwe verblijfplaatsen, binnen- en buitenruimtes om tot rust te komen, nieuwe bezoekersruimtes én een restaurant waar iedereen welkom is!
 

“Dit historisch project kan maar gebouwd worden dankzij een enorme investering van 42 miljoen euro van de Vlaamse overheid! Eind 2025 ontvangen we de eerste patiënten  op die manier bieden we een antwoord op de steeds diversere en complexe zorg waar zo veel mensen nood aan hebben  en kunnen we mensen in een aangename omgeving verzorgen wanneer ze het meest kwetsbaar zijn”, besluit burgemeester Veerle Heeren.

 

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, waaronder Veerle Heeren, staande mensen en buitenshuis