Truineer Nieuws melden?

Levensloop, maar wel “in ’t klein”

Voor een 24-uurs Levensloop met 3 ceremonies zoals we die van vóór Corona kennen was het nog wat vroeg maar 2 jaar na elkaar géén Levensloop vonden we ook maar niks…”, aldus de organisatie. Vandaar een Levensloop “In ’t Klein” op zondag 3 oktober van 8 tot 18u.
Wat mogen jullie verwachten van Levensloop In ’t Klein?
ZONDAG 3 oktober van 8u ’s tot 18u is ons kleine stadspark (aan de fontein, kruising Trudostraat-Rozenstraat) het centrale pleintje van onze Levensloop In ’t Klein met een 5-tal drank- en eettentjes (voor ieder wat wils), animatie (voor jong en oud), live muziek afgewisseld met live radio-uitzending van Trudo FM.
Van hieruit kunnen jullie in team of individueel kiezen uit 5 door AVIAT bewegwijzerde wandellussen met afstanden tussen +-2 km en +- 22 km. Jij kiest wanneer je start en op splitsingen kan je kiezen of je verder dan wel korter wandelt.
Blijf je liever in de buurt van het stadspark en het Speelhof om voluit te genieten van een drankje en de animatie, dan kies je voor een korte wandeling. Wil je wat calorietjes verbranden dan kies je voor één van de langere afstanden; maar vertrek dan op tijd want je wil toch ook nog iets eten en drinken als je terug aankomt en …uiterlijk 18u moet je terug binnen zijn.
Het inschrijvingsgeld is ook klein gehouden. Wie zich voor de start registreert en 2 euro of een hogere vrije gift betaalt is automatisch verzekerd. Dit geld gaat integraal naar Stichting tegen Kanker, evenals de opbrengst van alle eet- en drankstanden. Help ons om Levensloop levend te houden en motiveer je teamleden, vrienden, buren, … om samen met jou te komen wandelen en genieten.
We hopen jullie zondag 3 oktober te mogen begroeten (eventueel in jullie outfit).
Het Levensloop “In ’t Klein”-comité vanSint-Truiden.
Kan een cartoon zijn van , met de tekst WETENSCHAPPELIJK Stichting tegen Kanker KIND! technicum STEM Levensloop "In 't Klein" 3 oktober 2021 van 8u00 tot 18u00 VIEREN HERINNEREN STRIJDEN LEYENSLCP F LEVEN OO Sint Truiden Klein stadspark aan de fontein LEVENSLOOP Û Stichting tegen Kanker
Moors Heidi en 5 anderen
3 keer gedeeld
Vind ik leuk

Reageren
Delen