Elf chauffeurs blazen positief

Tijdens een controle van onze politiezone, het afgelopen weekend, bleken heel wat chauffeurs met alles in orde te zijn.  Maar dat neemt niet weg dat elf positieve ademtesten op alcohol en drugs toch van het goede teveel blijft.

HINGENE – Kasteel d’Ursel is op zoek naar nabestaanden van de behanger van het kasteel: beheerder Koen De Vlieger – EDT – Foto David Legreve
© veilig verkeer

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN SLim-actie PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken 5 sept. 2021 208 van de gecontroleerde bestuurders waren volledig in orde! Alcohol en drugs 1x positieve ademtest > uur inhouding rijbewijs 7xpositieve ademtest > uur inhouding rijbewijs positieve ademtest onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen. Van van de bestuurde werd het voertuig eveneens getakeld. Onmiddellijke inningen niet dragen veiligheidsgordel inschrijving voertuig 1xgeen drager beschermende kledij 1xgebruik GSM achter het stuur Processen-verbaal 1x keuring meer dan één jaar verlopen 1xverontrustende opvoedingssituatie xniet verzekerd en niet ingeschreven voertuig > voertuig werd getakeld verzekerd voertuig voertuig werd getakeld Processen-verbaal van waarschuwing 1xverzekering