Eerstejaars HASP-O Stadsrand op driedaagse naar zee

Naar jaarlijkse traditie vertrokken de eerstejaars van Hasp-O STADSRAND (vanmorgen) voor hun driedaagse aan zee. Jaarlijkse traditie is echter veel gezegd, want vorig jaar kon of mocht de reis wegens corona niet doorgaan.

Naar jaarlijkse traditie vertrokken de eerstejaars van Hasp-O STADSRAND (vanmorgen) voor hun driedaagse aan zee. Deze dagen staan in het teken van vriendschap. Zo kunnen de leerlingen elkaar én de leerkrachten beter leren kennen. Door middel van sport en spel zullen er zeker weer mooie vriendschappen ontstaan en zal elke leerling zich snel “thuis” voelen op onze school. Vorig schooljaar konden deze dagen niet doorgaan omwille van de pandemie en daarom besloten de leerkrachten om er dit jaar een speciale editie van te maken. De “Kampioenen” en hun leerlingen kijken er alvast naar uit en hebben er ongelooflijk veel zin in om de leerlingen een onvergetelijke driedaagse te geven. Eindelijk kunnen en mogen de leerlingen weer uitstappen maken.