Truineer Nieuws melden?

Cosmocafé nu ook open vanaf half 9

Vanaf vrijdag 1 oktober zal het Cosmocafé ook in de ochtend zijn deuren openen. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je vanaf 8u30 terecht in het Cosmocafé voor een koffie of een Cosmo Coffee Special. Speciaal voor de gelegenheid verzamelde Koen Vanmechelen een reeks stellingen gebundeld onder de noemer ‘Conversation starter’.

© Cosmocafé

Conversation starter zorgt voor unieke ochtendgesprekken
“De reden? De Cosmo is een gezellige apérobar waar je altijd terecht kan voor een hapje en een drankje. Mensen altijd samenbrengen, globaal en lokaal. De plek voor ontmoeting en kruisbestuiving en dat op ieder moment van de dag met een aangepaste beleving. Geleidelijk bouwen we verder aan onze totaalbeleving. Zo kwamen de lunches er enkele maanden geleden al bij. Openen in de ochtend was de volgende logische stap.” Zo zeggen Jerome en Quirine, uitbaters van de Cosmo.

“Een lekkere koffie net voor je naar je werk gaat, een ontbijtvergadering, een kort ‘me-time’ momentje aan onze vertrouwde tafel. Vanaf half 9 in de ochtend kan je vanaf nu ook terecht in het Cosmocafé van dinsdag tem. zaterdag. Op zondag vanaf 11 uur.”

Coffee Conversations met Koen Vanmechelen
Start de dag met een heerlijk gesprek in het Cosmocafé. Wij zorgen natuurlijk voor dat tikkeltje extra in de ochtend. Iedereen die wil, ontvangt een Conversation starter van Koen Vanmechelen. Elke kaartje bevat een leuke quote waar je uren kan over praten of gewoon even kan bij stilstaan. Een leuk moment tijdens de ochtend, genietend van een lekkere koffie. Je legt het naast je neer, je denkt erover na of je spart erover met je buurman. Waar woorden kruisen, ontstaan ideeën. En net dat is wat de Cosmo wil: briljante ingevingen en fantastische ideeën uitlokken.

Beroemd in de ochtend
Elke week zal de Cosmo een berucht, beroemd, of interessant figuur uitnodigen om een gesprek mee te starten. Kom jij dan toevallig op de koffie? Hou ons in de gaten op sociale media. Ook kunstenaar en bezieler Koen Vanmechelen komt weldra zijn koffie in het Cosmocafé drinken in de ochtend en gaat graag een gesprek aan.

Het Cosmocafé brengt de wereld naar Sint-Truiden en Sint-Truiden naar de wereld, nu ook in de ochtend.