Truineer Nieuws melden?

Bezoek nu zondag Park Gulden Bodem

Op Park Gulden Bodem aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden gaat een nieuwe ontwikkelingsfase van start. Nadat eerder al stadswoningen en parkappartementen werden gerealiseerd, start Splendid woningbouw binnenkort met de bouw van zgn. zonnewoningen. Nu zondag te bezoeken tussen 13 uur en 18 uur.

© Splendid Woningbouw

Nu zondag te bezichtigen 
“Ontdek in Park Gulden Bodem de woning die bij jou past. Behalve een gelijkvloerse woning vind je er ook parkappartementen en stadswoningen. Kom tot rust in jouw stadswoning in een oase van groen. Deze ruime stadswoningen zijn al in opbouw, maar jij kan de afwerking binnen nog volledig kiezen zodat het een echte thuis voor je wordt. De prijs voor een stadswoning start al vanaf 325.780,00 euro inclusief kosten. (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).”

Lees er hier alles over.