Truineer Nieuws melden?

10de Levensloop kalender voorgesteld

Zonet heeft het Levensloopcomité zijn tiende kalender voorgesteld in het Kasteel van Duras en dit in aanwezigheid van gravin Gabrielle de Liedekerke.

© Philip Kevers

Reeds 10 jaar organiseert het comité van Levensloop Sint-Truiden een fotoshoot voor een kalender met Vechters (= (ex)-kankerpatiënten). Onder regie van fotografe Kim Poelmans van Funkyfoto hebben 34 Vechters geposeerd voor de jubileum editie van de succesvolle Levensloop Sint-Truiden kalender. Iedere Vechter kreeg een unieke en gepersonaliseerde behandeling, professioneel gemaquilleerd, gekapt en gekleed door Linx Fashion, Sadia‘s Hairfactory Lounge en Festraets cosmetics nv  .

Deze 10de editie is tot stand gekomen op een unieke Haspengouwse locatie, het Kasteel van Duras. Dankzij de gastvrijheid van graaf en gravin de Liedekerke, die hun prachtig domein en kasteel hebben open gesteld, is deze kalender een uniek collectorsitem geworden.

Het hele team dat verantwoordelijk is voor Vechtersaangelegenheden binnen het Levensloop Sint-Truiden comité heeft dit tot stand gebracht. Sinds jaren kunnen zij dan ook een mooi bedrag aan Stichting tegen Kanker doneren ter bevordering van wetenschappelijk kankeronderzoek.Het Vechtersteam van Levensloop Sint-Truiden

Fien Roggen
Agnes Put
Inès Corryn
Heidi Moors
Voorzitter Levensloop Sint-Truiden, Stefanie Haijen.

NB:
Levensloop “in’t klein” op ZONDAG 3 oktober van 8 tot 18u. 
Wat mogen jullie verwachten van Levensloop in ’t klein? 
ZONDAG 3 oktober van 8u ’s tot 18u is ons kleine stadspark (aan de fontein, kruising Trudostraat-Rozenstraat) het centrale pleintje van onze Levensloop in ’t klein met een 5-tal drank- en eettentjes (voor ieder wat wils), animatie (voor jong en oud), live muziek afgewisseld met live radio-uitzending van Trudo FM. 
Het inschrijvingsgeld is klein gehouden, wie zich voor de start registreert en 2 euro of een hogere vrije gift betaalt is automatisch verzekerd. 
Dit geld gaat integraal naar Stichting tegen Kanker, evenals de opbrengst van alle eet- en drankstanden. 
Het Levensloop “in ’t klein”-comité van Sint-Truiden.

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, waaronder Moors Heidi en staande mensen