Truineer Nieuws melden?

Timetable Haspengouw Ziiingt en alle artiesten voorgesteld

17 september is het Haspengouw Ziiingt op de Grote Markt. Met Cleymans & Van Geel, Samson & Marie, Dries, Bynk, en DJ’s Will & Micha is de volledige line-up gekend. Hier de timetable en de artiesten ‘voorgesteld’.

#     Timetable

18u00 Samson & Marie

19u00 Bynk

20u30 DRIES

22u30 Cleymans & Van Geel

23u45 Dj duo Will & Micha

00u30 Einde Haspengouw Ziiingt 2021

Cleymans & Van Geel

Jelle Cleymans & Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een grap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia …

Samson & Marie

Op 21 december 2019 draaide alles rond de vraag: wie wordt het nieuwe baasje van Samson? Nu weet iedereen dat niemand minder dan Marie Verhulst (dochter van Gert Verhulst, zus van Viktor Verhulst en gekend van ondermeer Ghostrockers, Studio 100 TV, etc) zich het nieuwe baasje mag noemen…

DRIES

Frontzanger Dries De Vis & zijn “Belgen” brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen! Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, Raymond V.H.G., Gorki, Doe Maar, Bazart, en zo veel meer. Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest!

BYNK

Het jaar is 2017 en Yoeri Mellaerts maakt zijn entree in The Voice van Vlaanderen. Met zijn versie van ‘With arms wide open’ van de band Creed weet hij iedereen te raken, 4 stoelen draaien zich om en Yoeri kiest voor team Bart Peeters. Samen schoppen ze het tot de halve finale.

Yoeri weet het na deze unieke ervaring wel zeker, hier wil hij mee verder.
Na een jaar van vallen en opstaan vindt hij uiteindelijk de juiste muzikale partners en is BYNK een feit.

Bynk is een 5-koppige coverformatie die voornamelijk Rock en Indie Rock nummers brengt.

Van knallende oude tot pakkende hedendaagse hits, deze 5 ras-muzikanten blazen iedereen van zijn sokken!

Met nummers van Tom Walker tot Pearl Jam, van Kaleo tot Nickelback, hebben wij, BYNK, 1 gezamenlijk doel : ‘ DE AVOND VAN JULLIE LEVEN BEZORGEN!’

Tevens zijn de talenten van Yoeri ook opgevallen bij enkele muziekproducers, waarmee hij nu volop aan de slag is om zijn eigen muziek te maken!

Will & Micha

Will & Micha zijn bekend in Sint-Truiden en omstreken. Stamgasten van ‘T Elfde Gebod en sfeermakers tot en met. Zij sluiten Haspengouw Ziiingt 2021 feestelijk af!

Nog dit:

Het evenement is gratis qua toegang tenzij je de VIP wilt binnengaan. Dan betaal je 60 euro per persoon. Je kan op voorhand drankbonnen kopen via https://haspengouwziiingt.be/ticketshop

Om toegang te verkrijgen tot dit evenement dien je een geldig certificaat (vaccinatie, PCR of herstel) of Covid Safe Ticket (CST) te tonen bij de ingang, bij voorkeur door de CovidSafe app op je smartphone te installeren