Truineer Nieuws melden?

Thierry Neuville stelt wederom voorbeeld

De Rally van Ieper winnen was al top. De geste van Thierry Neuville achteraf was dat nog meer. Na afloop doneerde hij 20.000 euro aan het Rode Kruis voor de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië. Dat laat hij op zijn facebookpagina weten. Het is trouwens niet de eerste keer dat Neuville geld schenkt aan het goede doel. De rallypiloot doet dat in elk land waar hij aan een rally deelneemt. Misschien kunnen anderen hieraan een voorbeeld nemen.

© youtube

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Thierry Neuville is in België. 17u Ik ben heel blij om 20 000 euro te doneren aan Croix-Rouge de Belgique naar aanleiding van onze overwinning op Ypres Rally. Ze zullen hard blijven werken om de slachtoffers van de verschrikkelijke wateroverlast die Belgie een maand geleden hebben getroffen te helpen. #WRC #YpresRally #Belgium #Home Origineel weergeven Beoordeel deze vertaling