Truineer Nieuws melden?

Talle Paulus finaliste Miss Fashion

Truinoske Talle Paulus is finaliste van Miss Fashion 2022. Die verkiezing vindt plaats op 28 augustus 2021 in theater Elckerlyc in Antwerpen. Wil jij Talle beter leren kennen, en haar graag steunen in haar avontuur en de weg naar het kroontje? Lees dan hier.

Wij stellen jullie graag voor aan Talle Paulus, 21 jaar, finaliste Miss Fashion 2022 en een rasechte Truienaar. Met haar 1 meter en 78 centimeter mag Talle zich voorstellen als de grootste finaliste van de groep. Je zal haar steeds als laatste in de rij vinden en daardoor ontving ze het laatste en ook meteen het hoogste nummer, namelijk ‘23’.

Kijk je uit naar jouw avontuur?

Talle: “Ik kijk enorm uit naar het prachtige avontuur dat ik samen met de 21 andere finalistes zal beleven. De organisatie heeft al enorm hard haar best gedaan om ons, ondanks de hele Corona situatie, toch de ervaring te geven dat andere missen doorheen de aanloop naar de finale meemaken. Zo hebben we al enkele leuke fotoshoots achter de rug met als thema’s ‘Kaftan’ en ‘Alice in wonderland’. Daarbuiten leerden we de etiquetten dat een Miss zeker moet kennen en kregen we al diverse catwalk- en danstrainingen.”

Plankenkoorts zal je bij Talle niet snel tegenkomen. Zo staat ze al sinds haar 2,5 jaar in de danszaal ,naast haar mama. Ondertussen is deze danszaal uitgegroeid tot haar eigen dansschool dat ze samen met haar mama uitbaat, T’s DanceXplosion en te vinden in Laakdal. Ook danst ze zelf in een wedstrijdteam genaamd Energetix. Talle is een bezige bij en zit niet graag stil. Buiten het feit dat ze 12 uren per week zelf lesgeeft in de dansschool en 4 uur per week traint met het wedstrijdteam zal ze vanaf september ook te vinden zijn in de tweede en derde graad van Freinetschool ‘De Tinteltuin’ in Zoutleeuw als juf.

Wat is jouw doel bij Miss Fashion? Talle: “Het doel dat ik met Miss Fashion wil bereiken, buiten het behalen van het kroontje, is andere meisjes aansporen om ongeacht hun onzekerheid toch een sprong in het diepe te nemen en dit avontuur aan te gaan. Ik ben zelf nooit het ‘meisje meisje’ geweest en je kan me nog steeds vaker terugvinden in een trainingsbroek dan in een fleurig kleedje. Maar wanneer ik activiteiten gepland heb met Miss Fashion komt dat meisje toch in mij naar boven en dat geeft een magisch gevoel. Iedereen is uniek en hier word je oprecht geaccepteerd voor wie jij bent. Beter dan dat kan het niet worden.”

De finale van Miss Fashion 2022 vindt plaats op 28 augustus 2021 in theater Elckerlyc in Antwerpen. Wil jij Talle graag steunen in haar avontuur en de weg naar het kroontje? Ga dan gratis naar de website www.missfashionofficial.be, klik op ‘finalists’, zoek haar foto en klik op vote. Talle wil jullie alvast enorm bedanken

 

Interview binnengestuurd door Talle Paulus