Truineer Nieuws melden?

Stunt bij BMW DAVO: 5 jaar garantie bij aankoop in augustus

Ben je van plan een nieuwe wagen te kopen? Ga dan zeker eens langs bij BMW DAVO in Sint-Truiden. Ze pakken tot eind deze maand uit met een stunt. “We maken van 2 jaar, 5 jaar garantie op de modellen BMW 1 / BMW 2 / X1 / X2. Uw wagen is dus gedekt door een uitgebreideĀ garantie gedurende 5 jaar op alle mechanische/elektronische onderdelen en voor de werkuren van de inbegrepen reparaties, waar je ook bent in de Europese Unie, ongeacht de hoeveelheid gereden kilometers”, aldus een enthousiaste Sven Timmermans van BMW DAVO.

© DAVO - 5 jaar garantie

Enkel bij BMW DAVO in Sint-Truiden en Tongeren
Deze actie is enkel gelding bij BMW DAVO en is dus geen nationale actie.

Contactgegevens

Openingsuren

  • Maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur
  • Zaterdag van 9 tot 17 uur