Truineer Nieuws melden?

Runne Heeren kandidate Miss Limburg

Truinoske Runne Heeren is kandidate Miss Limburg en wil dat nieuws via ons samen met jullie delen. Zij stelt zich graag aan jullie voor en vraagt om haar kandidatuur te ondersteunen. Lees hier wat en hoe.

Mijn naam is Heeren Runne, ik ben kandidate Miss Limburg voor Miss België 2022 en ik ga mijn mooie stad Sint-Truiden verdedigen en hopen om het kroontje mee naar huis te nemen!
Graag wil ik iets over mezelf vertellen. De reden waarom ik mee doe is omdat ik zelf een zware eetstoornis gehad heb toen ik 14-15 jaar was en de gevolgen hiervan voor altijd zal moeten meedragen. Ik heb sinds mijn eetstoornis een heel laag zelfbeeld ontwikkeld, ik ben altijd heel onzeker, wanneer ik iets wil eten denk ik op voorhand na kan dit of is dit gezond. Ik voel mij verplicht om elke dag te sporten om mijn lichaam te verbeteren en behouden. Sinds mijn eetstoornis ben ik veel kilo’s kwijt geraakt maar pas kort heb ik een manier gevonden om hier beter mee om te gaan. Graag wil ik meegeven aan andere meisjes dat het niet belangrijk is om hoe je eruit ziet, zolang jij zelf gelukkig bent met hoe je bent is alles oké! En dit is de grootste boodschap die ik wil meegeven tijdens mijn avontuur.
Meer info via onderstaande link
https://www.facebook.com/Miss-Limburg-2022-kandidate-11-Runne-Heeren-108568231463904