Truineer Nieuws melden?

Rocco Reitz naar STVV

STVV huurt middenvelder Rocco Reitz (19) tot het einde van het seizoen van Borussia Mönchengladbach. Hij komt daar uit de eigen school en geldt als supertalent.  Het was trouwens Hollerbach die aandrong op zijn komst.

© STVV

De Duitse middenvelder Rocco Reitz is een Kanarie! De 19-jarige tweevoetige centrale middenvelder komt over van de Duitse grootmacht Borussia Mönchengladbach.

Reitz is een ‘puur product’ van Mönchengladbach. Hij bracht er zijn hele carrière door, van de jeugd tot het eerste elftal in Noordrijn-Westfalen.

Nadat hij van de U19 naar het reserveteam werd gepromoveerd, kreeg Rocco de kans om zijn talenten in de Bundesliga te tonen tijdens twee wedstrijden. Hij was toen slechts 18 jaar en 148 dagen!

Deze jonge veelbelovende middenvelder moet ons diepte komen brengen op ons middenveld. “Rocco is een jong talent dat we naar Sint-Truiden halen om onze hoofdtrainer meer opties op het middenveld te bieden. Hij is een speler met visie die de bal rustig van achteruit kan verplaatsen. Hij is agressief in de verdediging en werkt erg hard aan beide kanten van het veld.”, aldus onze sportief directeur Andre Pinto.

Herzlich Willkommen Rocco!

(Bron: STVV)