Truineer Nieuws melden?

Pickleball in voetsporen van padel?

Er is in onze provincie nog maar één cub van…. Pickleball Limburg in Hoepertingen. Na padel kent ook deze racketsport een stevige opmars met in deze club al 50 leden  uit Borgloon, Alken, Kortessem, Sint Truiden, Leopoldsburg, Beringen, Tongeren …..Maar er is nog plaats voor heel veel nieuwe mensen. Lees hier meer over deze sport.

Wat is pickleball ?
* Het is een racketsport die elementen van badminton, tennis en tafeltennis combineert.
* Het kan gespeeld worden door mensen van alle leeftijden en op alle niveaus. Van diegene die geen enkele ervaring hebben met een racketsport tot (ex) sporters met (weinig tot heel veel) ervaring in badminton, tennis, squash, tafeltennis, padel,…
* Het is veel minder belastend voor het lichaam dan andere racketsporten waardoor overbelastingskwetsuren quasi uitgesloten zijn.
* Het wordt gespeeld met een racket (een paddle) met een hard oppervlak en een met gaten geperforeerde plastieken bal (een wiffle)
* Het wordt zowel binnen als buiten gespeeld op een terrein ter grootte van een badmintonveld met het net op ongeveer dezelfde hoogte als een tennisnet.
We spelen op verschillende locaties (Sporthal Alken,Borgloon, Kortessem en Rapertingen) tijdens de wintermaanden.
Vanaf 1 april tot 30 september spelen we meerdere malen per week en in het weekend op onze 8 buitenterreinen in het idyllische Hoepertingen.
Pickleball Limburg is als club uniek in Limburg en beschikt als enige in België over zulk een fantastische accommodatie !
Op deze pagina houden we u op de hoogte van de dagen en uren dat we spelen.
Like en volg daarom best deze pagina !
Nodig je vrienden/vriendinnen die graag sporten uit hetzelfde te doen.

 

Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen en , met de tekst GENIETEN VAN PICKLEBALLEN KOM HET PROBEREN! Het sportplezier wacht op je! Elke weekdag vanaf 19 Weekend vanaf 10 u Buitenterreinen in Hoepertingen Meer weten 0472/332711 332711 Pickleball Limburg

Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, staande mensen en sportende mensen