Truineer Nieuws melden?

Nog kaarten te koop voor eerste bevrijdingsfeest in Sint-Truiden

Morgen gaat er opnieuw een Overlegcomité door waarbij de volgende versoepelingen zullen worden aangekondigd. Deze versoepelingen zullen gaan over de toepassing van de corona safe app. Er circuleren aantallen van 200 voor binnenruimtes en 400 voor buitenruimtes. Het is duidelijk: er gaat terug gedanst kunnen worden. Ondertussen zijn er ook nog kaarten te koop voor het eerste bevrijdingsfeest in Sint-Truiden met oa Regi. “We krijgen regelmatig de vraag of we uitverkocht zijn, maar er zijn nog kaarten. Er zullen er ook nog beperkt aan de kassa zijn, maar voor een vlotte organisatie vragen we om op voorhand via de website te bestellen”, klinkt het bij de organisatie van Knal Festival.

© youtube

Programma
Zaterdag 28/8 – 18 uur – 00.30 uur
Herbeatz
Sobrino’s
Jorden Dux
Mr Pandastique
Ilsen en Verhulst
Frank Mellemans

Zondag 29/8 – 14 uur – 22 uur
Optredens lokaal talent (Yoeri van de Voice, Phil Kevin) tussen 14 uur en 18 uur.
Frank Mellemans
REGI
Lassy FM

Veilige organisatie
“We willen staan voor een veilige organisatie waarbij alles in overleg gebeurt met het lokale veiligheidscomité, de veiligheidsdiensten en het stadsbestuur. We willen dat het 100% veilig is waarbij de toegang georganiseerd wordt in een dubbele controle: eerst scannen we het certificaat en controleren we de identiteitskaart, daarna pas het toegangsticket. Eens de ingang gepasseerd gelden er geen regels en kan er geknuffeld, gekust en gedanst worden”, aldus de organisatie.

Corona Safe Ticket
Op het evenement zullen geen coronamaatregelen gelden, geen afstandsregels, niks. Mensen worden aan de ingang gecontroleerd op het hebben van het Corona Safe Ticket, de qr code die je te zien krijgt in de Corona Safe App. Dat bekom je door 2 weken volledig gevaccineerd te zijn, of 4 weken met J&J, hersteld tussen 10 en 180 dagen na besmetting, PCR test van 48 uur of AG test van 24 uur.

Locatie
Als locatie opteren we voor de parking van de gekende Hendrickxhallen van Transport Hendrickx, Groenstraat in Sint-Truiden. Vroeger werden er in de Hendrickxhallen nog evenementen georganiseerd zoals de fuiven van Donna en Q-Music. Het wordt er een blij weerzien.

Toegangstickets en lancering
Knaltickets kosten in voorverkoop 20 EUR per dag en zijn te koop via www.knalfestival.com, aan de kassa kosten de kaarten 22 EUR. Bedrijven kunnen ook terecht met hun medewerkers of klanten in de KNAL VIP-zone met een tafelarrangement vanaf 5 personen. Ook te reserveren vanaf vrijdag via info@knalfestival.com. Plaatsen zijn beperkt.