Lokale DJ’s, Kobe Ilsen, Victor Verhulst en Frank Mellemans zorgen voor feest op zaterdag 28/8

Eind volgende week gaat het Knal Festival door op de Groenstraat in Sint-Truiden. “Op een kleine 10 minuten fietsen organiseren we zonder mondmasker of coronamaatregelen het eerste lokale bevrijdingsfeest. We zijn trots dat we de affiche op zaterdag konden vullen met lokale DJ’s. De lokaal bekendste Frank mag het na Victor Verhulst en Kobe Ilsen op zich nemen om terug eens te dansen. Wat hebben we daarnaar uitgekeken.”

© Frank Mellemans

Bekijk hier het programma van zaterdag 28 augustus
Zaterdag 28/8 – 18 uur – 00.30 uur
Herbeatz
Sobrino’s
Jorden Dux
Mr Pandastique
Ilsen en Verhulst
Frank Mellemans

Veilige organisatie
“We willen staan voor een veilige organisatie waarbij alles in overleg gebeurt met het lokale veiligheidscomité, de veiligheidsdiensten en het stadsbestuur. We willen dat het 100% veilig is waarbij de toegang georganiseerd wordt in een dubbele controle: eerst scannen we het certificaat en controleren we de identiteitskaart, daarna pas het toegangsticket. Eens de ingang gepasseerd gelden er geen regels en kan er geknuffeld, gekust en gedanst worden”, aldus de organisatie.

Corona Safe Ticket
Op het evenement zullen geen coronamaatregelen gelden, geen afstandsregels, niks. Mensen worden aan de ingang gecontroleerd op het hebben van het Corona Safe Ticket. Dat bekom je door 2 weken volledig gevaccineerd te zijn, of 4 weken met J&J, hersteld tussen 10 en 180 dagen na besmetting, PCR test van 48 uur of AG test van 24 uur.

Alle informatie en tickets.