Truineer Nieuws melden?

Lisa Jordens wint fiets met Schitterende Scanactie

Lisa Jordens is de gelukkige winnares van de Schitterende Scanactie voor de maand juli! Zij won de superprijs dankzij het scannen bij Lingerie Mimosa in de Stapelstraat en koos voor een fiets van Loix Fietsen uit Brustem.

Lisa

Lisa Jordens is de gelukkige winnares van de Schitterende Scanactie voor de maand juli! Zij won de superprijs dankzij het scannen bij Lingerie Mimosa in de Stapelstraat. “Lisa bewijst dat zowel jong als oud scant met de Shop & The City kaart. Laten we eerlijk zijn, het winnen van Shop & The City cadeaucheques & de prachtige superprijzen, dat stimuleert om lokaal te shoppen in Sint-Truiden”, aldus Shop & The City.

Weer de fiets op!

“Ik ben heel blij met het winnen van de maandelijkse superprijs! Na even overleggen met mijn mama, hebben we gekozen voor de superprijs van Loix Fietsen in Brustem. Vorig jaar hebben we tijdens de corona lockdowns veel gefietst & dat willen we graag weer meer doen!”, vertelt Lisa.

“We hebben eerst via de website de superprijzen bekeken & zijn dan uiteindelijk ook in de prijzenetalage in de Stapelstraat gaan kijken. Toen ik die mooie fiets in de etalage zag staan, dacht ik meteen “die wil ik!”.

Cameo

De gezelligste bioscoop van het land is weer geopend & dat zal men geweten hebben. Cameo schenkt een superprijs van “een jaarlang gratis naar de bioscoop”. Dé ideale superprijs voor de filmfanaten onder ons!