Koen Wauters huwt Roy en Davinia op Ibiza

© Ibizastarfilms

Roy Julen, stapt na 8 jaar relatie met Davinia Janssens, van de in Sint Truiden  gelegen dansschool Davinia’s Dance Complex, in het huwelijksbootje.  Vorig jaar voor de wet al, nu nog een keer overgedaan op Ibiza. Niets mooiers dan op zo een speciale dag Koen als ceremonie meester te mogen  ontvangen. Choreograaf van de Vlaamse sterren en o.a. The Voice van Vlaanderen, 

De twee, Roy en Davinia hebben elkaar leren kennen bij het populaire dansprogramma So You  Think You Can Dance waar Davinia als finalist is geëindigd echter toentertijd nog  geen sprake was van verliefdheid.  

Een jaar later was het wel ‘vonken en vuur’ tussen de twee dansliefhebbers.  Ongeacht hun leeftijdsverschil van 18 jaar omschrijven zij hun liefde als  onverwacht, onbevangen en passievol.  

Davinia was gekleed in een oogverblindend trouwkleed van mode ontwerper Nicky  Vankets en Roy gekleed in een op maat gemaakt Rietbergh kostuum van  Nederlandse bodem.  

Na het tonen van een vaccinatie paspoort of ter plaatste een negatieve sneltest af  te nemen heeft het powerkoppel 50 gasten mogen ontvangen op de exclusieve  rooftop van het Me ibiza hotel.  

(Foto’s: ibizastarfilms)