Knalfestival: BYNK pakt uit met ‘Black Sheep’

Vers van de pers: Yoeri Mellaerts en BYNCK, in volle bezetting te gast, zondag als opener op ons Knalfestival, pakte net vannacht uit met zijn nieuwe single “black sheep”, gemaakt in samenwerking met topproducer Yves Gaillard.

Yoeri Mellaerts: “Het nummer geeft weer dat het oké is om anders te zijn dan anderen en in elke familie zit er wel iemand die zich het zwarte schaap voelt,  Dit alles had nooit gelukt zonder mijn management Peter Muls van Absolutep en Kristiaan Cloots van Starskyrecords. Ik hoop dat jullie allemaal het nummer eens beluisteren, meer kan ik niet vragen. Verder wil ik mijn jongens bedanken om BYNK te krijgen waar we nu staan. Dank ook aan iedereen die in mij is blijven geloven, ook al was de weg als alleenstaande ouder en militair vaak heel zwaar. Dank u wel allemaal”

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, staande mensen, gitaar en binnen