Truineer Nieuws melden?

KLJ Mielen helpt op Knal Festival, toch een beetje Summer Party?

Het Knal Festival gaat door op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Aan het Knal Festival werken een aantal verenigingen uit de regio mee. Ze kunnen zo hun kas spijzen na de kalme coronaperiode. “Als KLJ Mielen helpen we graag, we hebben al geen Summer Party dit jaar. Zo kunnen we toch de kas wat spijzen. We maken ook graag reclame voor onze Summer Party van volgend jaar op 6 augustus ’22. Maar ook voor voor onze leuke kidsdag: Springkastelen, grimeren, visen en tal van andere toffe activiteiten! Zondag 19 september van 14u-18u op de KLJ Weide, diepe steeg 1A in Mielen-Boven-Aalst. Maar eerst iedereen naar Regi of Ilsen en Verhulst!”

© KLJ Mielen

Regi, Kobe Ilssen en vooral: geen coronamaatregelen
Dat is het Knal Festival.

Zaterdag 28/8 – 18 uur – 00.30 uur
Herbeatz
Sobrino’s
Jorden Dux
Mr Pandastique
Ilsen en Verhulst
Frank Mellemans

Zondag 29/8 – 14 uur – 22 uur
Optredens lokaal talent (Bynk – Yoeri Mellaerts met fullband, Phil Kevin en Aahja!) tussen 14 uur en 18 uur.
Frank Mellemans
REGI
Lassy FM

Corona Safe Ticket
Op het evenement zullen geen coronamaatregelen gelden, geen afstandsregels, niks. Mensen worden aan de ingang gecontroleerd op het hebben van het Corona Safe Ticket. Dat bekom je door 2 weken volledig gevaccineerd te zijn, of 4 weken met J&J, hersteld tussen 10 en 180 dagen na besmetting, PCR test van 48 uur of AG test van 24 uur. Het tonen van de QR-code die je te zien krijgt op de Covid Safe APP is voldoende voor toegang.

Toegangstickets en lancering
Knaltickets kosten 20 EUR per dag te koop via www.knalfestival.com, op de dag zelf kosten ze 22 EUR aan de kassa. Bedrijven kunnen ook terecht met hun medewerkers of klanten in de KNAL VIP-zone met een tafelarrangement vanaf 5 personen. Ook te reserveren vanaf vrijdag via info@knalfestival.com. Plaatsen zijn beperkt.