Truineer Nieuws melden?

Heropening Pensioenpunt vanaf 7 september

Het Pensioenpunt dat elke maand (elke eerste dinsdag van de maand (9.00 – 11.30 uur en 13.30 – 15.30 uur) plaatsvond, zal in alle veiligheid heropstarten vanaf 7 september.
Nieuw: Het Pensioenpunt is enkel op afspraak om te vermijden dat je moet wachten. Dit laat de expert ook toe om je dossier eventueel voor te bereiden
© Stad Sint-Truiden
Vanaf maandag 23 augustus kan je een afspraak maken. Bel daarvoor naar de gratis Pensioenlijn 1765. De medewerker van de Pensioendienst zal je eerst vragen waarom je een afspraak wilt. De medewerker bekijkt dan of hij je telefonisch verder kan helpen om te vermijden dat je jezelf onnodig moet verplaatsen. Als er een afspraak nodig is, zal de medewerker met jou een afspraak vastleggen volgens de beschikbaarheid