Truineer Nieuws melden?

Gerard Princen (87) overleden

Zepperen Samen meldt het overlijden van Gerard Princen (87). Gerard kennen we o.m. als zaakvoerder van LPS-Klimatechniek, voorzitter van VK Zepperen en voorzitter van de Groen Tafel bij de KBVB. Team Truineers wenst zijn gezin en familie veel sterkte toe.

Mededeling Zepperen Samen
De familie Princen-Knapen wil u met diepe droevenis het overlijden melden van Gerard Princen. Gerard werd 87 jaar, hij is deze nacht in Sint-Trudo ziekenhuis overleden.
Zepperen heeft veel te danken aan Gerard.
Hij heeft als inwijkeling uit Heers, gehuwd met de plaatselijke Louise, het vroegere VK Zepperen gesticht en was gedelegeerd bestuurder bij STVV. In de Belgische voetbalbond was hij voorzitter van de groene tafel. Als je een schorsing moest krijgen was het bij hem.
Meer dan 30 jaar was hij zaakvoerder van L.P.S klimatechniek nv. (Limburgse PlaatSlagerij). Men vervaardigde er verluchtingskanalen als enige bedrijf in Limburg, met omstreeks 30 medewerkers. Ook de in 2007 vernieuwde verwarming in onze Sint-Genovevakerk werd door het bedrijf van Gerard uitgevoerd.
Onze gedachten gaan naar de zonen Guy en Luc en alle familie, buren en vrienden, die Gerard gaan moeten missen.
Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, zittende mensen en staande mensen