De Limburgse derby komt eraan

In het weekend van 17-19/09 ontvangt STVV de buren uit KRC Genk voor de jaarlijkse derby. Voor deze wedstrijd zal de club enkele toegestane versoepelingen doorvoeren voor een vlottere organisatie. Hier meer.

© Kevin Vanhees
De Limburgse derby vindt plaats in het derde weekend van september (17-19/09). Uiterlijk op maandag 30 augustus maakt de kalendercommissie speeldagen 8 tot en met 12 bekend, waaronder dus ook de exacte datum van STVV – KRC Genk.

Hou dus zeker de clubkanalen in de gaten om niets te missen van de volgende weken voetbal!

Tickets reserveren hoeft niet meer!
Voor deze wedstrijd zal er gewerkt worden met het Covid Safe Ticket. Dit wil zeggen dat iedereen gewoon op zijn/haar abonnementsplaats kan gaan zitten. Wel dient iedereen die het stadion wenst te betreden, verplicht één van de drie onderstaande certificaten kunnen voorleggen:

1. Vaccinatiecertificaat: minimum 2 weken volledig gevaccineerd zijn;
2. Testcertificaat: negatieve PCR-test (niet ouder dan 48 uur voor aanvang van de wedstrijd) of Antigeen-test (niet ouder dan 24 uur voor aanvang van de wedstrijd);
3. Herstelcertificaat: tussen 10 en 180 dagen na een positieve coronatest;
Dit geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar. Je vaccinatiecertificaat kan je downloaden via mijngezondheid.beMijnBurgerprofiel.bemyhealthviewer.be of via de mobiele CovidSafeBE-app. De app is gratis beschikbaar op iOS en Android. Een papieren versie van je vaccinatiecertificaat aanvragen kan met je rijksregisternummer via een helpdesk van de Vlaamse overheid op het nummer 078 78 78 50 (bereikbaar van 9 tot 19 uur op weekdagen) Of via de website www.laatjevaccineren.be.

Geen geldig certificaat = geen toegang tot het stadion!

Meer informatie rond de praktische uitwerking van de ticketverkoop, … voor deze wedstrijd kom je te weten vanaf dinsdag 31 augustus..