Truineer Nieuws melden?

Coverband Aahja! in voorprogramma Regi op Knal Festival

Gisterenavond zorgden de mannen van Aahja! nog voor veel sfeer op Brustem Bruist. Het was daar dat de (lokaal) bekendste coverband bekendmaakte dat ze op zondag geprogrammeerd staan in het voorprogramma van Regi. Ze zullen de live optredens op zondagmiddag afsluiten en zo het publiek opwarmen voor Regi later. “We hebben ons geamuseerd op Brustem Bruist en tellen af om te knallen eind augustus. Eindelijk zonder coronamaatregelen of beperkingen. Maar het was ook wel al een feestje in Brustem hoor.”

© Aahja!

Affiche Knal Festival nu helemaal compleet
Met Aahja! is de affiche nu helemaal compleet. Bekijk hieronder het volledige programma.

Zaterdag 28/8 – 18 uur – 00.30 uur
Herbeatz
Sobrino’s
Jorden Dux
Mr Pandastique
Ilsen en Verhulst
Frank Mellemans

Zondag 29/8 – 14 uur – 22 uur
Optredens lokaal talent (Yoeri van de Voice, Phil Kevin en Aahja)
Frank Mellemans
Regi
Lassy FM

Ticketverkoop op volle toeren
De ticketverkoop draait ondertussen op volle toeren. Tickets kunnen sinds vrijdagavond gekocht worden. “Op enkele dagen tijd zijn er al 1.000 tickets aan de man gebracht. We tellen echt af om er een leuk feestje van te maken. Tickets en VIP-arrangementen kunnen gereserveerd worden via www.knalfestival.com“, klinkt het enthousiast bij de organisatie.