Truineer Nieuws melden?

Bouw nieuwe scholencampus Hasp-O Centrum al bovengronds

Op 12 april werden de werken aan de nieuwe scholencampus Hasp-O Centrum in de Boomgaardenstraat opgestart. Die werken vorderen met rasse schreden. Intussen wordt er op alle plekken al bovengronds gebouwd.

© Philip Kevers

De nieuwe school bevat o.a. de noodzakelijke klaslokalen (aangepast aan de verschillende types van opleidingen), een auditorium, labo’s, mediatheek, een studiezaal, werkplaatsklassen en magazijn, personeelslokalen, overleglokalen, directielokalen, een onthaal en secretariaat, een kopieerlokaal, een refter, voldoende sanitaire ruimten, voldoende bergruimten, een sportzaal en polyvalente ruimten. De nodige omgevingsaanleg zoals overdekte speelplaatsen, open speelplaatsen, fietsenberging, parkeerruimte en overige niet-genormeerde omgevingswerken wordt ook voorzien