Truineer Nieuws melden?

Balthazar wordt Bleu

Ayt Ems, chef van restaurant Blanc, neemt nu ook het pand van de Batthazar over. Daarin opent hij het restaurant Bleu. Waar Blanc meer exclusiever gaat werken, gaat Bleu zich met een simpeler maar daarom niet minder culinair hoogstaand concept op iedereen die van een lekkere hap houdt. Opening 1 oktober.

Wat Blanc betreft, volgende mededeling van de chef

Beste gasten,
Wij danken voor uw ondersteuning voorbije jaren. Door de jaren heen zijn we continu bezig om het exclusiever en verfijnder te maken voor jullie, we evolueren. Daarom zijn we van plan om een stapje hogerop te gaan.
We hebben met z’n vieren besloten om het nog spannender en exclusiever voor u te maken. De volgende onderdelen gaan na ons zomersluiting in (tot 8 september)
– We verlagen onze couvert aantallen naar maximaal 20 couverts.
– Bij binnenkomst starten we in ons compleet vernieuwde aperitief lounge.
– U kunt uit meer dan 400 verschillende soorten wijnen kiezen (WineSpectator).
– We gaan ‘s middags niet meer open voor lunch, enkel op zondagmiddag vanaf 12.00 tot 14.00 uur is het nog mogelijk om te kunnen bestellen (5-of 7 gangen).
– Vanaf 19.00 uur zullen we onze gasten ontvangen.
– Terras wordt niet meer gebruikt, we kunnen de veranda als terras gebruiken.
– De reserveringen kunnen voortaan online gedaan worden. Van tevoren moet er een bedrag van €50 p.p. betaald worden om de reservering te bevestigen, dat bedrag wordt van uw totale rekening afgehaald, aan het einde van de avond (om no-shows te vermijden).
– Er wordt €10 per uitzondering verrekend die van tevoren is aangegeven (omdat we speciaal inkopen moeten doen). Er wordt €20 per uitzondering verrekend die NIET is aangegeven.
We verheugen ons op een prachtig periode waarbij we u kunnen verwennen met onze unieke smaakcombinaties en bijzondere wijnen.
Met culinaire groet,
Familie Blanc by Aytems