Allemaal naar die Burchtfeesten in Brustem

Vanaf morgen tot en met maandag is Brustem het decor van kermis en burchtfeesten. Er is voor iedereen, jong en oud, wat moois te beleven. En aan ambiance zal het met enkele DJ’s, AAHJA en DOMINO niet ontbreken. Dit weekend the place-to-be dus.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst BURCHT 6-7-8-9 AUGUSTUS 2021 FEESTEN Een samenwerking & voor Brustem met doorlopend Kermisterras T MAGAZUN MGZN ALTERNATIVE-EVENTS BURCHT LOOP VR AUGUSTUS QUIZ OP 'T DORP MAGAZIJN&X X-TEAM 20U00 DEUREN OPEN 21000 START QUIZ AUGUSTUS BURCHTLOOP BRUSTEM VZW BURCHTHEEM 17U00 KINDERLOOP 19U30 5 KM 19U45 KM GEVOLGD OOR PRIJSUITREIKING LIVE MUSIC STEVIED SCHRIJF JE HIER IN! CHIẢ zo 8 AUGUSTUS CHIRODAG CHIRO BRUSTEM 16U00 KINDERFEEST EN HELE AVOND MUZIKALE OMLIJSTING 21000 LOKALE DJ TALENTEN MA AUGUSTUS BRUSTEM BRUIST BRUSTEM BRUIST 10 JARIG BESTAAN! LIVE OPTREDENS VAN AAHJA DOMINO!