1.700 bezoekers gaan uit de bol op eerste festival na corona

Het Knal Festival werd afgelopen weekend één groot feest. “We klokten af op 1.000 bezoekers op zaterdag en 700 op zondag. Van begin tot eind was het één groot feest, zo zonder mondmaskers en social distancing. De lokale DJ’s Sobrino’s, Jordan Dux, Herbeatz en Mr Pandastique openden met een knal. De (bij de dames) populaire Victor Verhulst en Kobe Ilsen zorgden voor veel sfeer. Ook Frank Mellemans deed het goed. Zaterdag was een voltreffer”, klinkt het enthousiast. “Ondanks het slechte weer op zondag werd ook zondag één groot feest. Een topperformance van BYNK -hier gaan we nog van horen-, Phil Kevin en Aahja! brachten meezingers. Regi en Lassy FM gooiden de ene hit na de andere op en dat deed de tent opnieuw ontploffen.”

© Julie Gielen

Festival met potentieel, maar eerst terug de Bloesembar
De organisatie blikt vooruit. “Het Knal Festival betekent meteen ook de opstart van de voorbereidingen voor de Bloesembar in de bloesemperiode. Gedurende 6 weekends slaan we onze tenten terug op in het midden van het veld van Velm en brengen we opnieuw heel wat volk samen aan de rand van de fietsroute. En wie weet komt er wel een vervolg op dit Knal Festival. We kregen heel warme reacties van de bezoekers. We bedanken graag onze partners, het stadsbestuur, de vrijwilligers van VK Bautershoven, de KLJ van Mielen, de Judo en alle andere medewerkers en artiesten.”

Bekijk op onze facebookpagina de fotoreportage.