Truineer Nieuws melden?

Zondag 47ste Brussel-Zepperen

Een week na de provinciale kampioenschappen in Kerniel, is Zuid-Limburg opnieuw het decor voor een wielerhoogdag. Brussel-Zepperen is aan de 47e editie toe. Deze zomereditie -want uitgesteld wegens corona- herbergt heel wat favorieten. Wie volgt Florian Vermeersch op? Het wordt voor de mensen uit Zepperen alvast uitkijken naar thuisrijder Cedric Raymackers. Het zou wat zijn als die voor eigen deur wint. Hier ook de verkeersregeling.

Op zondag 25 juli 2021 organiseert Het Gouden Wiel 4 wielerwedstrijden in Zepperen:
1. Brussel-Zepperen voor beloften en elite zonder contract met start om 13u in Machelen en aankomst in Zepperen omstreeks 16u45 (rit in lijn en 4 plaatselijke ronden);
2. plaatselijke wedstrijd voor Elite en U23 en amateurs met start om 11u en aankomst om 13u45;
3. plaatselijke wedstrijd voor nieuwelingen met start om 14u15 en aankomst om 15u45;
4. plaatselijke wedstrijd voor aspiranten op een gesloten parcours tussen 17u en 21u.
🚧 Een aantal straten in Zepperen zullen afgesloten zijn voor het verkeer en geldt een parkeerverbod.
πŸ‘‰ Het verkeer uit Ordingen richting N80 wordt omgeleid via de N718. Het verkeer op de N80 richting Ordingen en richting Tongersesteenweg N79 wordt omgeleid via de N80 en de N718. Het verkeer komende uit de richting van de N80 naar Alken/Wellen wordt omgeleid via de Kruisstraat
πŸ‘‰ Parkeerverbod op zondag 25 juli van 10u tot 18u in volgende straten voor de rit in lijn (Brussel-Zepperen): Velm (Halleweg, L. Van Pouckestraat, Schoorbroekstraat, Meersenstraat, Romeinse weg) Bevingen (Kapelstraat) Brustem (Oude Borgwormseweg) Gelmen ( Groot Gelmenlaan ,Engelmanshovenstraat, St-Jansberg, Bosstraat, Klein Gelmenstraat, Mettekovenstraat, Helshovenstraat, Lijsterweg, Gudderstraat).
πŸ‘‰ Parkeerverbod op zondag 25 juli vanaf 10u in volgende straten van het plaatselijk parcours : Stippelstraat – LA Stokstraat –RA Stokstraat (Bernissembosweg) – LA Nachtegeaal – RA Kluisstraat (Alken) – Stoukstraat (Alken) – RA Slaapstraat (Alken) – RA Startelstraat – Stippelstraat
πŸ‘‰ Tijdens de wielerwedstrijden voor aspiranten van 17u tot 22u geldt er parkeer- en verkeersverbod in volgende straten: Stippelstraat – RA Stokstraat – RA Stokstraat (Bernissembosweg) – RA Nachtegaal – Stippelstraat.
Bedankt om je aan de richtlijnen van de seingevers te houden!