Tucan Aperobar annuleert DJ’s na klacht

Ondanks allerlei maatregelen ziet Dries Lemoine van Tucan Aperobar in Zepperen zich genoodzaakt de muziekfeestjes te annuleren. Aanleiding is een klacht van buren. Lekker genieten van een apéro of babbel kan gelukkig wel nog.

Mededeling van Dries Lemoine
Om de buren zo weinig mogelijk te hinderen, bouwde wij een volledige ‘muur’ van fruitkisten om het geluid op te vangen. We draaiden al onze boxen naar de volledige andere kant. Maar helaas geen begrip voor ons na 18 maanden miserie…
Heel vaak kregen we de vraag van mensen bij ons of de muziek wat harder kon omdat ze er te weinig van hoorden. Al onze boxen waren immers naar onze parking gericht. Raar dat mensen die 30 meter verderop achter ons  wonen, er dan wel last van hebben  Moeten we nog verbaasd zijn dat zoveel horecazaken verdwijnen?
Bedankt buren!
PS: Iedereen nog steeds welkom voor een drankje!