Truineer Nieuws melden?

STVV wint nipt van Westerlo

In een oefenpot die heel weinig om het lijf had, haalde STVV het nipt van Westerlo dankzij twee doelpunten van Konatén de eerste op aangeven van Van Dessel, de tweede na assist van Delorge. Voor Westerlo scoorde ex-kanarie Igor Vetokele.  Onze  kanaries speelden trouwens meer dan een helft met een man meer na een uitsluiting van Kouya Mabea. Opmerkelijk nog… De VAR, ook van de partij, was aanleiding tot de rode kaart en keurde na te veel en vooral te lang wikken en wegen nog een goaltje van Oleksander Filippov af. De trend is m.a.w. gezet.

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst STARTING XI 21 SCHMIDT 3 CAUFRIEZ 7 MBOYO 14 KOITA 19 VANDESSEL KONATE 27 LAVALEE 30 BALONGO 32 DURKIN 39 BUATU BRÜLS STVV X ON THE BENGH 1 STEPPE 35 VANMARSENILLE 2 MATSUBARA 11 FILIPPOV 22 JANSSENS 66 DELORGE VOLG DE WEDSTRIJD LIVE OP ONZE FACEBOOKPAGINA! MATCHDAY PRE-SEASON #ALLEMÃOLBEDIEỀN