Truineer Nieuws melden?

STVV: plaatsje reserveren noodzakelijk

Volgend weekend is het zo ver. Dan gaat de Jupiler Pro League weer van start. STVV ontvangt voor haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen KAA Gent in eigen huis. Dit is meteen de eerste competitiewedstrijd met supporters in lange tijd. We zijn dan ook blij om jullie opnieuw te mogen ontvangen!

Let op! Door de huidige covid-maatregelen kan STVV niet garanderen dat iedere abonnee zijn vaste plaats in het stadion toegewezen krijgt. Daarom is het belangrijk dat iedere abonnee zijn plaatsje reserveert via mijnSTVV. Geen reservatie is geen toegang tot de wedstrijd!  Iedere abonnementhouder kan via deze weg zijn plaatsje, of die voor zijn bubbel abonnementhouders, voor de wedstrijd tegen KAA Gent reserveren. Deze reservatie is dan meteen jouw toegangsticket voor de wedstrijd.

Heb je geen abonnement maar wil je de wedstrijd toch bijwonen? Geen probleem!

Dan kan ook jij, na het aanmaken van een account, je plaatsje reserveren door een ticket te kopen via mijnSTVV. Losse tickets zijn ook tijdens de openigsuren verkrijgbaar in de Fanshop. Let op! Je kan enkel in voorverkoop je ticket aankopen en dit voor een bubbel van maximaal acht personen. De loketten blijven gesloten op wedstrijddag.