Truineer Nieuws melden?

Slachtoffers waterschade kunnen foto’s gratis laten afdrukken

Mooie geste. Bij Frank Deltour, zaakvoerder van Foto Robyns en inwoner van Budingen, kan je als slachtoffer gratis je foto’s van je geleden waterschade laten afdrukken. Maakt niet uit waar je woont, komt van pas voor de verzekering.

© Tino Merinsky
Als inwoner van Zoutleeuw / Budingen, Brabant, Belgium wil ik mijn steentje bijdragen . U kan gratis de foto’s van de waterschade bij ons laten afdrukken.
Liefst bestellen via de app .
Dit gebaar is voor iedereen die waterschade heeft geleden. Maakt niet uit waar je woont.
Beste klanten,
We hopen dat jullie geen schade mogen hebben ondervinden. Helaas hebben we vandaag een paar klanten gehad waarvan we foto’s hebben moeten afdrukken. Daarom hebben we besloten om alle foto’s van de waterschade en die nodig zijn voor de verzekering GRATIS af te drukken. U kan deze gemakkelijk bestellen via uw gsm of tablet.
De foto’s zullen dan vrijdag in de winkel klaar liggen.
Hier vindt u onze app.
Appstore Apple :
Playstore