Truineer Nieuws melden?

Marijke Lamens nieuwste laureaat van Super Scanactie

Marijke Lamens mag haar de winnares van de Schitterende Scanactie van de maand juni noemen. Zij scande met haar Shop & The City kaart bij Eurospar in Zepperen en koos voor de Superprijs van Dualita.

 “Ik was compleet verrast toen Shop & The City me opbelde om me mee te delen dat ik gewonnen had. Toen ik de te winnen superprijzen zag op de website van Shop & The City, viel mijn oog meteen op de prijs van Dualita. Nu de horeca weer volledig geopend is, willen we weer maximaal genieten van de Truiense horeca. Het was dus snel beklonken welke superprijs ik zou kiezen.” 

Dualita

Frappant, want de superprijs van Dualita stond nog maar net tussen de te winnen prijzen.
“Ik ben blij dat onze superprijs meteen een schot in de roos is. Als pas geopende zaak is het natuurlijk fijn dat mensen een goed gevoel hebben & maandelijks bij ons willen komen genieten. Daar doen we het voor!”, aldus Koen Francis, Zaakvoerder Dualita.

Nieuwe superprijs

STVV is trotse partner van de Schitterende Scanactie en Shop & The City. Met het nieuwe voetbalseizoen in het vooruitzicht, schenkt STVV 2 abonnementen voor tribune Oost. Hiermee benadrukken Shop & The City en STVV het belang van de combinatie Horeca, Handel, Markt én Voetbal. Blijf dus scannen met je Shop & The City kaart! Wie weet zit jij binnenkort na het shoppen te genieten van een heerlijk potje voetbal op Stayen.