Het blijft nog even onstabiel

Het eerste onweer hebben we achter de rug, later en zeker in de vooravond kan het weer van dat zijn. Vandaar dat we nog een keer meegeven wat je moet doen bij nood. Niet dat de stortregens zolang zullen aanhouden als eerder deze week. Maar plaatselijke overlast blijft mogelijk.

© Tony Tachelet

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 1722 activatie ik heb hulp nodig wie bel ik? Kan er een leven in gevaar zijn? Een brand? ja nee Heb je hulp de brandweer nodig? ja nee Gebruik e-loket Bel 12 brandweer Herstel het zelf of Bel 1722 Doe beroep of gekwalificeerde vakman 112 1722 geval anran oflevensgevaar! bijrisico Enkele voorbeelden genprmanentnummer. veiligheidop plaats. Enkele voorbeelden enstenen,...) Enkele voorbeelden instortingsgevaar schade tunhuis incident gewonden openbare elektriciteltspanne Neem bij een schadegeval contact op metje verzekeraar. 112 SOS) www. 112.be