Truineer Nieuws melden?

Dierenvrienden kunnen via ARS dieren in overstromingsgebied helpen

Ook Animal Recue Service zit na de zondvloed niet stil enn heeft in overleg een hulpactie op touw gezet voor een dierenasiel in de buurt. Ook jullie kunnen helpen door vandaag en morgen door spullen of voeding te doneren voor de dieren in het getroffen gebied

© ARS
We kregen de laatste dagen van heel veel mensen de vraag waarom wij niet gingen helpen in de regio van Luik en deelgemeenten.. Wel het antwoord is heel simpel, we gingen geen impulsieve en individuele acties opgang zetten! Er zijn momenteel al heel veel mensen die zelf dingen ondernemen wat zeer mooi en nobel is, maar ook met de nodige risico’s die eraan verbonden zijn.. Instortingsgevaar, gaslekken, grondverzakkingen,.. En eerst en vooral hebben wij mens en dier proberen te helpen in eigen regio! ๐ŸŽ๐ŸฆŒ๐Ÿถ
Maar sinds enkele dagen hebben we nu contact met de officiรซle kanalen ter plaatsen en kijken we om gecoรถrdineerde acties te plannen.. Samen met mensen van GAIA – Global Action in the Interest of Animals zijn we bezig met nog extra contacten te leggen en te kijken waar en wanneer we echt iets kunnen betekenen. Veel asielen en opvangen hebben al veel dieren opgevangen en daarom hebben we donderdag een vracht die we persoonlijk naar een asiel in de buurt gaan brengen ๐Ÿšจ๐Ÿ™๐Ÿผ
Wil jij dierenvoeding, spullen,… doneren of heb je nog iets liggen wat je niet meer gebruikt zoals een mand of leiband? Je mag dit vandaag tot 22u binnen brengen bij ons en morgen kan dit tussen 10u en 22u! Donderdag kan er van 10u tot 12u ook nog gebracht worden. Op de middag zullen we vertrekken!
We hopen op jullie steun in deze moeilijke tijden! ๐Ÿ™๐Ÿผโค
Alles voor honden, katten, paarden,…. Is welkom!
Animal Rescue Service VZW
Trudobron 54
3800 Sint-Truiden

Bel

0499/89.98.99

https://www.animalrescueservice.be/