Truineer Nieuws melden?

De Oppenheimers zijn terug

Zondag 1 augustus is het weer zover. Dan spelen de Oppenheimers de binnenkoer van B&B ’t Maanhof weer plat tijdens het Oppenheimer Zomerterras. Ook jij kan er bij zijn.

Na een veel te lange culturele stilte, twee afgelaste Bloesemterrassen en een afgelast Oktoberfeest is het tijd dat de Oppenheimers terug van zich laten horen. Ze doen dit met een zomerterras op zondag 1 augustus.

“Het werd hoog tijd dat onze blaaskapel terug van zich liet horen” zegt voorzitter van De Oppenheimers Willy Bollinne. “Reeds twee maal was het nodig om, door de covid maatregelen, ons Bloesemterras dat steeds doorgaat in April, af te gelasten. Nu zijn we blij ons publiek te vergasten op een zomerterras. Ook de muzikanten staan te popelen om terug een optreden te kunnen verzorgen” vervolgt hij.

Het Oppenheimers Zomerterras gaat door zondag 1 augustus  op de binnenkoer van B&B ’t Maanhof , Bergstraat 8 te Borlo. Iedereen is er welkom vanaf 13u30, van 14u00 tot 17u00 brengen de Oppenheimers hun zomers programma. Bij minder goed weer kan er uitgeweken worden naar de grote schuur van ’t Maanhof. Zoals steeds is de toegang gratis.

De geldende covid horeca regels zijn van toepassing, de plaatsen zijn dan ook beperkt. Indien je zeker wilt zijn van een plaatsje kan er gereserveerd worden bij de leden of op telefoonnummer 0479/ 86 15 76