Truineer Nieuws melden?

Bob Claes en Queenie rekenen op jullie hulp voor Luik

Bob Claes, die jaren in Luik werkte en er een hechte vrienden- en kennissenkring heeft opgebouwd, en zijn vrouw Queenie zetten een privé initiatief op om het getroffen gebied te helpen. Lees er hier alles over.

© print Pal News

Zoals de meeste mensen weten heb ik verschillende jaren in Luik gewerkt, vele kennissen en  vriendschappen zijn er opgebouwd. De gebeurtenissen van de afgelopen dagen hebben dan ook een  diepe indruk nagelaten en de schrijnende verhalen laten niemand onberoerd. We vroegen ons dus af  hoe we konden helpen en vele mensen, vrienden, ouders van de crèche van mijn vrouw Queenie  vroegen hoe ze nuttige hulp tot in Luik konden krijgen..  

Ons plan :  

  1. We hebben de mensen van Delimeal gecontacteerd die (opwarmbare) kant en klare  maaltijden, soepen etc. bereiden – iets waar grote nood aan is tussen het puinruimen door. Ze  stellen maaltijden ter beschikking aan +/- €4 / maaltijd. 
  2. We hebben een rekeningnummer geopend waarop mensen een bijdrage kunnen storten :  BE 19 1431 1639 1112 (BNP-Fintro) 
  3. De som die we ophalen tot zondag middernacht (25 juli) zal integraal besteed worden aan de  aankoop van deze maaltijden (de rekening wordt daarna afgesloten). Vervoer en helpende  handen zijn gratis en ter beschikking (wie wil helpen laat iets weten! letshelp@outlook.fr), er  gaat dus geen cent verloren!  
  4. Coordinatie van verdeling is geregeld via Gilles Foret en de stad Luik , we leveren de maaltijden  zelf op de locaties/zalen die hiervoor geopend zijn (bij de mensen zelf is vaak geen electriciteit- > opwarmen maaltijden). 
  5. Levering zal gebeuren in de week van 26 juli. 

Dit is een privé initiatief, geen politiek, geen marketing, enkel directe hulp! Alles zal transparant  gecommuniceerd worden zodat jullie alles kunnen volgen, de giften, voorbereidingen en levering. 

Bob & Queenie