Truineer Nieuws melden?

Acteur Gunter Reniers rijdt een scheve schaats!

Acteur Gunter Reniers (Hallo België, De Kotmadam, …) heeft het gedaan!  Hij reed een scheve schaats.  En hij gaat dat vaker doen! Lees maar.

© Dimitri Lowet

Acteur Gunter Reniers (Hallo België, De Kotmadam, …) heeft het gedaan!  Hij reed een scheve schaats.  En hij gaat dat vaker doen! Reniers: ”Inderdaad, het is een unieke en plezante ervaring! (lacht) Gelukkig is het maar komedie want in het echte leven ben ik dit jaar al 5 jaar gelukkig getrouwd! Ik speel namelijk mee in ‘De Scheve Schaats’, de nieuwe komedie van Roxy Theaterproducties – die ik ook zelf regisseerde. Omwille van corona moesten we deze productie al 2 x uitstellen.  Maar derde keer, goede keer!  Nu zaterdag, 17/7 beginnen we eraan in het bekende en gezellige Theater De Roxy in St-Truiden.  Alles is daar heel veilig georganiseerd.  We spelen tot en met 5 september en alle info én tickets vind je op www.deroxy.be

 

Op de foto

Sofie Nickmans – Didier Bessemans – Yves Caspar – Gunter Reniers- Debbie Taverniers