Truineer Nieuws melden?

Win dankzij BMW DAVO een Rode Duivels-arrangement voor 4 personen all-in!

BMW is partner van de Rode Duivels. BMW Davo Sint-Truiden pakt daarom uit met een originele actie. Ze verloten drie arrangementen voor 4 personen in ‘Le Jardin du Commandeur Ordingen’ aan het Kasteel van Ordingen. Je krijgt voor 4 personen dranken à volonté (bier, wijn en fris) en Chili cheese nacho’s, calamares & homemade tartaar, bierballen met pittige dip, frietje stoofvleef of frietje verse tartaar, ribbertje ‘de Commandeur’ of pittige kippespiesje en als dessert: een mini dame blanche. Wat moet je doen om van deze Duivelse avond te genieten tegen Portugal? Beantwoord de prijsvraag hieronder juist! De winnaar wordt zaterdagmiddag bekend gemaakt.

© BMW DAVO

De prijsvraag:
Welke wagen is hier boven gefotografeerd?

A. BMW i3
B. BMW A121
C. BMW Z3800

Deel deze actie op uw Facebookprofiel en beantwoordt de prijsvraag via e-mail naar niefs@truineer.be! Wie weet zien we elkaar om 19 uur in Ordingen!