Truineer Nieuws melden?

Waarschuwing voor onweer tot 1 uur

Het KMI waarschuwt voor regen- of onweersbuien, die lokaal fel kunnen zijn. Tijdens elke onweersperiode kan er lokaal veel neerslag vallen op korte tijd (de onweersperioden volgen elkaar bovendien vrij snel op), maar lokaal zijn ook hagel en felle rukwinden mogelijk. Hier nog een keer de noodnummers.

© Tony Tachelet

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 1722 activatie ik heb hulp nodig wie bel ik? Kan er een leven in gevaar zijn? Een brand? ja nee Heb je hulp ja brandweer nodig? nee Gebruik e-loket Bel 12 brandweer Herstel het zelf of Bel 1722 of Doe beroep opee gekwalificeerde vakman 112 SoS) 1722 geval oflevensgevaa! an Enkele voorbeelden geenpermanentnummer. veiligheid pd plaats. Enkele voorbeelden enstenen....) schade Enkele voorbeelden instortingsgevaar schade antunhus incident gewonden omgevallen elektriciteitspanne Neem bij een schadegeval contact op netje verzekeraar. 112 SOS) www. 12.be ibz